Spildevandsløsninger - Åbent Hus

Pressemeddelelse Korinth. d. 09-11-2009 ÅBENT HUS OM EMNET: KLOAKERING I DET ÅBNE LAND Kloakering i det åbne land, et emne som enten er, eller bliver, en særdeles vigtig ting at tage stilling til for den enkelte husejer i det åbne land. Lige netop nu har mange husejere fået brev fra deres kommune omkring ovennævnte emne. Der kan være flere forskellige indgangsvinkler til ovennævnte. 


 Har man allerede fået et påbud af den stedlige kommune med anvisning af mulige typer anlæg og rensekrav til udførsel inden en given dato? Er man den nye lykkelige ejer af en ejendom på landet og vil i gang med diverse renoveringer? Står man for at skulle sælge sin ejendom, og inderst inde er bekendt med diverse driftsproblemer i sit nuværende anlæg, og som man ofte ser bliver et stridsomt emne uanset hvor gode og mange forsikringer man har tegnet i forbindelse med ejerskifte?


 Er man den lykkelige ejer af stedet hvor man har besluttet sig for at tilbringe mange år endnu og kan se lyset i at gøre tingene rigtig første gang, hvilket altid er den billigste løsning på den lange bane, samtidig med at man fejer for ejen dør rent miljømæssigt? Er man i en af ovennævnte situationer her og nu eller i fremtiden kan man med fordel tage til åbent hus hos: Korinth Entreprenørfirma A/S Hågerupvej 35 5600 Faaborg Lørdag. d. 21-11-2009 kl 10 til 14 Det åbne hus arrangement koncentrerer sig udelukkende omkring dette ene emne, hvorfor man vil have mulighed for at få emnet belyst fra alle vinkler samt få alle faser belyst, fra start til slut, fra projekt fasen og til et færdigt anlæg kører og efterfølgende service og vedligehold. 


Der vil være opstillet forskellige fabrikater af minirenseanlæg og producenterne af anlæggene vil være til stede for råd og vejledning omkring anlæggene. Endvidere kan man få en indsigt i anlæg som nedsivningsanlæg, sandfilteranlæg, pileanlæg og beplantede filteranlæg. Dertil også det nyeste indenfor bundfældningstanke, hvor det nu viser sig at der befinder sig tanke på markedet som giver driftsproblemer, tanke som vel og mærke er godkendte, men alligevel ikke virker optimalt, så der er rig mulighed for at få belyst mulige løsninger med baggrund i ens egen holdning samt miljølovens krav. Endvidere vil der også være anlæg til genanvendelse af regnvand, tysk fabrikat, et marked som Tyskland især er langt foran i anvendelse og derfor længe har produceret og installeret denne type anlæg. 


 Dette arbejdsområde har Korinth Entreprenørfirma A/S beskæftiget sig med siden 1978, og fulgt den udvikling som der har været inden for området med anlægstyper, lovkrav, anvisninger fra miljøstyrelsen, samt den praktiske side af sagen som betinger hvilke mulige løsninger man vil kunne gøre brug af lige netop på ens egen ejendom.Få et uforpligtende tilbud ⮯

Ønsker du et uforpligtende tilbud, skal du blot udfylde formularen, og vi vil kontakte dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her finder du kontaktoplysninger

​Korinth Entreprenørfirma A/S

Hågerupvej 35, 5600 Faaborg

Telefon: 62 64 11 89

E-mail: info@koef.dk

CVR: 18261634

Kvalitetssikring​