Dræning – landbrug, skovbrug og private husejere

​Korinth Entreprenørfirma A/S har udført dræningsarbejde og repareret dræn siden 1978.

Korrekt dræning kræver korrekt projektering, det rette materialevalg til den rette jordtype samt en omhyggelig udførsel i marken – og det er du garanteret med os som din samarbejdspartner.

Specialbyggede dræns-kasser

Vi anvender i mange situationer vores specielle dræns-kasse, som tilfører filtergrus, og hvis der er behov for det, kan den udlægge fiberdug under drænet - alt i samme arbejdsgang. Der er på denne måde ikke behov for en håndmand i renden, hvorfor det blandt andet er en ideel løsning til store dybder.

​Der er mulighed for at anvende rør i op til Ø 145/160.

Stor erfaring med dræning

Vi har stor erfaring inden for dræning/isolering af kældervægge, et arbejdsområde som kræver megen omhyggelighed og kan indebære mange faldgruber.

En veludført dræning og isolering har en kolossal effekt på indeklimaet i en kælder, hvorfor det er vigtigt, at det bliver udført af en professionel.

Vil du gerne vide mere omkring dine muligheder med dræning af et område eller ved din bolig, så kontakt os på telefon 62 64 11 89 eller på info@koef.dk.

Sidste nyt​

Corona virus
27-03-2020
Vi arbejder stadig, dog med skærpet hensyn til Covid19 Vore arbejdsopgaver udføres udendørs, uden nævneværdig menneskelig kontakt. Samtidig med at sundhedsstyrelses anbefalinger overholdes. Der kan være nogle sundhedsmæssige hensyn vi skal tage som gør, at planlagte opgaver må udskydes. Vi håber derfor på jeres forståelse herfor.
Læs hele nyheden

Kontakt

Korinth Entreprenørfirma A/S

Hågerupvej 35
​5600 Faaborg

Telefon: 62 64 11 89

E-mail: info@koef.dk

CVR: 18261634

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 6 anmeldelser fra Google

Kvalitetssikring

Vores partnere, sikrer dig kvalitet​