Tv-inspektion og rottebekæmpelse

​Hos Korinth Entreprenørfirma A/S foretager vi TV-inspektion med både skubbekamera eller selvkørende kameraenhed med mulighed for at gå i afgreninger.

Kameraets indbyggede sonde kan lokalisere nøjagtig placering af et brud på kloakledningen. På baggrund af TV-inspektionen, kan vi udfærdige en tilstandsrapport på kloakken.

Professionel tv-inspektion

Vores medarbejder, der udfører tv-inspektion, er uddannet certificeret tv-operatør via Kloakmestrenes TV-inspektion, hvilket er din garanti for et professionelt arbejde. Uddannelse samt medlemskab af Kloakmestrenes Tv- inspektion indebærer nemlig en faglig ensartethed og sikkerhed.

Vi bliver løbende kontrolleret, og vi er pligtige til at følge anvist efteruddanelse, hvilket sikrer vores kunder et altid opdateret og veludført arbejde.

Rottebekæmpelse uden gift

Rottebekæmpelse tilbydes med Wisecon konceptet, som spænder over et bredt produktsortiment af fælder uden brug af gift. Et indsat sim-kort kan eksempelvis sende informationer til brugeren på sms eller e-mail.

Vi har certifikat til at montere rottespærre i forbindelse med rottebekæmpelse. En rottespærre af en ordentlig kvalitet placeret det rigtige sted sikrer, at rotterne ikke passerer uhindret.

Et enkelt rottepar kan under gunstige forhold blive til 800 rotter på et år.

Typisk arbejdsforløb:

  • ​Henvendelse fra kunden eller forsikringsselskab
  • Der foretages en spuling af berørte kloakinstallationer
  • ​Der foretages en tv-inspektion
  • Vi fremsender en udførlig rapport via mail/usb over det udførte arbejde med kommentarer, løsningsforslag og evt. videoklip.
  • Vi fremsender løsningsforslag og pris på reparation af opgaven
  • Vi udfører reparation ifølge aftale

​​

Ved kloakproblemer / rotteproblemer tilbyder vi naturligvis en samlet løsning fra start til slut.

Kontakt os på telefon 62 64 11 89, hvis du har behov for rottebekæmpelse eller tv-inspektion. Du kan også skrive på info@koef.dk

Sidste nyt​

Corona virus
27-03-2020
Vi arbejder stadig, dog med skærpet hensyn til Covid19 Vore arbejdsopgaver udføres udendørs, uden nævneværdig menneskelig kontakt. Samtidig med at sundhedsstyrelses anbefalinger overholdes. Der kan være nogle sundhedsmæssige hensyn vi skal tage som gør, at planlagte opgaver må udskydes. Vi håber derfor på jeres forståelse herfor.
Læs hele nyheden

Kontakt

Korinth Entreprenørfirma A/S

Hågerupvej 35
​5600 Faaborg

Telefon: 62 64 11 89

E-mail: info@koef.dk

CVR: 18261634

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 6 anmeldelser fra Google

Kvalitetssikring

Vores partnere, sikrer dig kvalitet​