Rottespærre – bekæmpelse af rotter i kloak og brønd

Skal du have monteret en rottespærre? Hos Korinth Entreprenørfirma har vi over 70 års erfaring med rør og kloak, og vi har stor ekspertise med rottesikring og rottebekæmpelse i kloakker og brønde. Vi servicerer privat- og erhvervs kunder i Svendborg, Faaborg og hele Fyn.

Certificeret rottespærremontør med godkendte materialer

Vi tilbyder service og montering af rottespærre i rense- og inspektionsbrønde. Rottespærren indeholder to klapper, som er ophængt uafhængigt af hinanden. Dermed bliver der fri passage for boligens spildevand, mens der blokeres for rotternes frie passage ind i boligens egen kloak.

Denne form for bekæmpelse af rotter i kloak er effektiv, fordi både rotter og spildevand kan komme ud, men rotterne kan ikke komme tilbage, ligesom nye rotter heller ikke kan komme ind. Det er stadig nødvendigt at anmelde rotteangreb til kommunen, men rottespærren er den bedste løsning til rottebekæmpelse på sigt.


​Vores rottespærrer opfylder naturligvis bygningsreglementets krav til præfabrikerede materialer til afløbsinstallationer. Dertil kommer, at vi er certificeret rottespærremontør, hvilket også er et krav fra myndighederne side.

En rottespærre skal serviceres 1 gang årligt ved installation ved private og 2 gange årligt ved installation på offentlige steder. Dette er selvfølgelige noget, vi også kan udføre for dig.

Rottebekæmpelse uden gift

Rottebekæmpelse tilbydes med Wisecon konceptet, som spænder over et bredt produktsortiment af fælder uden brug af gift. Et indsat sim-kort kan eksempelvis sende informationer til brugeren på sms eller e-mail.

Få et uforpligtende tilbud på montering af rottespærre

Du er altid velkommen til at få flere oplysninger om vores priser og ydelser, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for montering af rottespærre.

Du kan ringe til os på telefon 62 64 11 89 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til e-mail info@koef.dk.

Det siger vores kunder

Vurderet 4,7 ud af 5 baseret på mere
​end ​12 bedømmelser, på Google.​

Få et uforpligtende tilbud ⮯

Ønsker du et uforpligtende tilbud, skal du blot udfylde formularen, og vi vil kontakte dig.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her finder du kontaktoplysninger

​Korinth Entreprenørfirma A/S

Hågerupvej 35, 5600 Faaborg

Telefon: 62 64 11 89

E-mail: info@koef.dk

CVR: 18261634

Kvalitetssikring​