Underboring for rør og kabler​

Hos Korinth Entreprenørfirma A/S foretager vi underboring for rør og kabler.

Maskine

Boremaskinen er en selvstændig enhed som hejses ned i udgravning på 2,1x1,5m og trækkes af oliemotor typisk direkte fra minigraver. Borene er almindelige jordbor med vindinger og kobles sammen med bolte i stykker af 1m ad gangen, som herefter bores i vandret ind eller med fald.

Jorden fragtes ud af vindingerne på boret og skovles væk ved maskinen med håndkraft, såfremt der ikke er plads til materialet.

Anvendelse

Boremaskinen borer i størrelserne ø150 og ø200, som blandt andet finder anvendelse til henholdsvis ø110 og ø160 kloakledninger samt andre ledninger, som kan trækkes igennem disse størrelser. Det er muligt at bore med fald, så den kan anvendes til gravitationsledninger.

Borelængden er for stive jordtyper som lerjord, ca. 8 m, hvorimod i lettere jorder som sandjord kan der bores op til 12m. Der er ligeledes mulighed for at fastmontere røret på borehovedet, således det trækkes med retur. 

Boringer med fald forudsætter, at der ikke er fragmenter som sten i vejen, der påvirker boreretningen. Boringer forudsætter, at der ikke mødes sten, fundamenter eller lign. under boringen, som er større end 10 cm i diameter​.

Kontakt os på tlf. 62 64 11 89, hvis du har behov for at få udført en underboring. Du kan også skrive på info@koef.dk for et godt tilbud på din underboring.​

Det siger vores kunder

Vurderet 4,7 ud af 5 baseret på mere
​end ​12 bedømmelser, på Google.​

Få et uforpligtende tilbud ⮯

Ønsker du et uforpligtende tilbud, skal du blot udfylde formularen, og vi vil kontakte dig.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her finder du kontaktoplysninger

​Korinth Entreprenørfirma A/S

Hågerupvej 35, 5600 Faaborg

Telefon: 62 64 11 89

E-mail: info@koef.dk

CVR: 18261634

Kvalitetssikring​